Sitemap
Tekstwerk.dk

Tekst til hjemmeside

Det er ikke noget problem at fylde en masse tekst på en virksomheds hjemmeside. Kunsten er at finde frem til den røde tråd i budskabet og være troværdig. 

Tekstwerk hjælper dig gerne med at finde frem til det rette budskab, indhold og tekst til din hjemmeside eller til din brochure. Vi sætter os ind i din virksomhed, og ved at stille de relevante spørgsmål pejler vi os ind på indholdet.  

Vi er vant til at fortælle historier. Gode historier bliver læst og husket. Dårlige historier glemmer man. Gode historier indeholder typisk fortællinger om ting, som andre kan identificere sig med. Alt det indviklede og faktuelle, kan man så finde i nogle bokse. Det er ikke indviklede manualer, der signalerer virksomhedens menneskelige ressourcer og ansigt. Det er vores udgangspunkt for at ramme den rette tone i et budskab, der passer til dig og din virksomhedskultur.

Det gælder om at udgive sig for det, man er, og ikke alt muligt andet.

I processen arbejder vi typisk med elementer som:

Interview/samtale

Idéudvikling

Indhold

Vinkling

Tekst-produktion

Vi sammensætter et forløb sammen med dig. Derefter går vi i gang med at blive inspireret og producere til dig. Det er vores erfaring, at en virksomhed eller gruppe af medarbejdere, som måske efter 4-5 år er kørt lidt i ring, ofte bruger interview-seancerne og samtalerne som afsæt til at få defineret nye mål, målsætninger og arbejdsgange.