Sitemap
Tekstwerk.dk

Journalistik undervisning til virksomheder

"Hvordan bliver vi bedre til at skrive tekst på vores hjemmeside, og hvorfor bringer medierne aldrig det, vi skriver"?

Det kan der være mange grunde til. Tekstwerk hjælper din virksomhed til at lære at tænke journalistisk for at fange journalisters interesse.

De store virksomheder i Danmark har i årevis enten haft en kommunikationsafdeling i organisationen eller brugt store bureauer til fx strategisk kommunikation. Det lyder avanceret - og meget dyrt - fx for små eller mellemstore virksomheder. Man tænker vel: "Ej, det er lige i overkanten og for ambitiøst". Tekstwerk er dem, du ringer til, hvis du har det sådan. Hos os kan din virksomhed outsource kommunikation på det niveau, der passer dig. Det kan være den interne eller eksterne kommunikation eller begge dele. Vi møder også gerne op hos jer og kører et uddannelsesforløb, som vi skræddersyer til jeres behov i omfang og indhold, så I selv bliver bedre til det.

Det kan fx være, at den person, som typisk skriver info på virksomhedens hjemmeside, bliver coachet og uddannet i at tænke og skrive journalistisk, så det vigtigste budskab altid kommer med. Det kan også være, vi kan hjælpe med nogle idéer til, hvordan man supplerer budskabet, så modtageren ikke mister overblikket - og dermed interessen.

Vi tilbyder coaching  i:

Grundlæggende medie-forståelse

Mediernes arbejdsbetingelser og prioriteringer

Idéudvikling og vinkling af emner

Sådan skriver du en nyhed

Sådan får du perspektiv på din virksomheds nyhed.